Scooter kopen?

Scooter kopen? Ben je opzoek naar naar een 25 of 45km/u scooter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Staar en Co verdeelt Vespa, Piaggio en Aprilia scooters in deze 2 snelheidscategorieën.

Voor een 25km/u scooter heeft u geen aangepast rijbewijs nodig. De bestuurder moet minimum 16 jaar zijn om zonder passagier te rijden en 18 jaar met passagier. Om met een 45km/u scooter te rijden heeft u een rijbewijs AM, B of A nodig.

Vespa

De Vespa is een hedendaags icoon met een rijke geschiedenis. De scooters en motors worden gemaakt door Piaggio sinds 1946. Staar&Co is jaar en dag verdeler en specialist van de Vespa.

Piaggio

Piaggio is het moedermerk van Vespa, Moto Guzzi en Aprilia. Het bedrijf werd opgericht in 1884 en heeft een rijke geschiedenis opgebouwd over de jaren heen.

Aprilia

Aprilia is ontstaan in 1968 in Italië en heeft een rijke geschiedenis in motorracerij. Aprilia is recordhouder van alle Europese fabrikanten met 294 GP-zeges in het WK wegrace. In 2004 nam de Piaggio groep Aprilia over en produceert het speelse motoren met de kenmerken van echte racers.