SR GT 200

De wendbare en dynamische Aprilia SR GT 200 levert onder alle omstandigheden grandioze prestaties en deelt met zijn gloednieuwe 174-cc ééncilindermotor formidabele klappen uit. Met een ongeëvenaard vermogen van 13 kW bij 8500 tpm en een koppel van 16,5 Nm bij 7000 tpm, is dit een praktische en krachtige motor die probleemloos het stadsverkeer trotseert.

Persoonlijkheid

Met zijn ruige, originele lijnen, sportieve details, hoogwaardige materialen en Italiaanse stijl springt de sportieve ziel van de SR GT onmiddellijk in het oog. Het brede naakte stuur is puur motorfiets, terwijl het stalen dubbele wiegframe en de opzienbarende aanpassing van de vering voor een bodemvrijheid van slechts 175 mm hebben gezorgd die hem snel en wendbaar maken en voor elk obstakel onstuitbaar.

Veelzijdigheid

De stijl van de SR GT nodigt uit tot actie en plezier, maar hij is ook perfect geschikt voor het drukke stadsverkeer en heeft een helmbak van 25 liter waar een complete jethelm in past. In het beenschild vinden we een handige USB-aansluiting en er is ook een geavanceerd LCD-dashboard. Met de optionele extra Aprilia MIA verbindt u uw telefoon via bluetooth met de bedieningselementen op het stuur. 

Ergonomie

Het compacte ontwerp heeft minder uitstekende delen en strakke, dynamische lijnen die er het sportieve karakter van benadrukken. De brandstoftank van 9 liter is in de middentunnel geplaatst om ruimte te laten voor een ergonomische voetenruimte met een buitengedeelte dat herinnert aan de bescherming van een offroader. Dit zorgt voor een meer voorwaartse en “actieve” rijhouding, maar stelt u ook in staat om tijdens meer ontspannen ritten de voeten verder naar voren te zetten.