SXR 50

De Aprilia SXR 50 is de eerste stadsscooter met kleine cilinderinhoud die het comfort van de laatste generatie combineert met de brandstofefficiëntie en het pittige karakter van Aprilia. Dankzij zijn wendbaarheid, ongelooflijke wegligging en ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding is het model ook geschikt voor de allerjongsten. De dynamische en functionele Aprilia SXR 50 is klaar om elke straat in elke stad te veroveren. 

Comfort

Elk element van de Aprilia SXR 50 is ontworpen om de bestuurder en duopassagier maximaal comfort te bieden. Zoals het royale 850 mm zadel, het verhoogde stuur voor een betere rijpositie, de vlakke voetenplank met meer beenruimte voor de rijder en de verstelbare achterschokbreker waarmee de Aprilia SXR 50 soepel alle soorten wegen trotseert. 

Technologie

Dankzij het LCD-dashboard heb je zowel vóór, tijdens als na de rit toegang tot belangrijke informatie: reistijd, omgevingstemperatuur, bandenspanning en nog veel meer. Met het full LED verlichtingssysteem is de SXR 50 altijd, maar vooral ’s nachts, een hoofdrolspeler in het stadsverkeer.

Karakter

Op een SXR 50 beleeft u op functionele wijze de alledaagse stadsreizen zonder uw natuurlijke stijl te hoeven opgeven. Dubbele koplampen en achterlicht voor een moderne hedendaagse look. De afmetingen zijn groter dan die van de klassieke scooters, maar ook de dynamische vormen en het voorschild bevestigen het onnavolgbare Aprilia-karakter van dit model.