V100 Mandello Aviazione Navale

Een gelimiteerde en genummerde editie

Dit is een speciale variant van de V100 Mandello, in slechts 1913 exemplaren, als eerbetoon aan het oprichtingsjaar van de Marine Luchtvaart Dienst, waar de oprichters Carlo Guzzi, Giorgio Parodi en Giovanni Ravelli deel van uitmaakten. In dit model komen de meest recente innovaties op het gebied van de motorfietsen samen in een exclusieve kleurstelling ter ere van de oorsprong van Moto Guzzi dat van oudsher een nauwe band heeft met de marine.

Een livery die een piloot waardig is

De Moto Guzzi V100 Mandello Aviazione Navale is geïnspireerd op de F-35B jachtvliegtuigen. De graphics zijn die van het vliegtuig, met aan beide zijden van de kuipruit het marine-insigne en de typische “jet-intake”-strepen van de luchtinlaten van de straalvliegtuigen. De kleurstelling pronkt verder met aan de zijkanten van de tank de nauwelijks zichtbare kokarde met de Italiaanse driekleur, het embleem van de marineluchtvaart en het logo van de Gruppo Aerei Imbarcati (groep ingescheepte vliegtuigen).

Een exclusieve charme

De standaarduitrusting maakt de rijervaring nog comfortabeler dankzij de TPMS-bandenspanningssensor en verwarmde handvatten. Elk model heeft zijn eigen lasergegraveerd serienummer op de stuurverhoger en komt vergezeld van een speciale gedenkplaat en een speciale motorhoes die bestemd is voor deze limited edition.

Het vliegdekschip Cavour

De Cavour is het vlaggenschip van de Marine, één van de belangrijkste nationale defensieprojecten en thuisbasis van de Insigne van de opperbevelhebber van het marinesquadron. Het is het symbool bij uitstek van de marine en nu nog specialer, dankzij de presentatie – rechtstreeks op zijn majestueuze vliegdek – van de Moto Guzzi V100 Mandello Naval Aviation.