V100 Mandello S

TWEE NOG VERDER VERENIGDE ZIELEN

Een versie die de Touring- en Roadster-kenmerken van dit model tot het uiterste drijven. De V100 Mandello S onderscheidt zich door zijn speciale afwerkingen, uitgebreide standaarduitrusting en technologieën die het rijden nog leuker, beter beschermd en pittiger maken. Het is puur rijplezier op twee wielen, het resultaat van meer dan een eeuw van innovaties onder de naam van Moto Guzzi.

Prestaties

De semi-actieve Öhlins Smart EC2.0 veringen zijn gekoppeld aan de rijmodi en maken een aanpassing in realtime van het karakter van de V100 Mandello S mogelijk. Afhankelijk van rijstijl, snelheid, acceleratie en andere parameters, passen de veringen zich automatisch aan om de best mogelijke respons te geven, zowel over lange afstanden als in de sportiefste bochten.

Ontwerp

De S-versie is ontworpen om uw ritten nog comfortabelere en sportiever te maken en zelfs avonturen in het stadsverkeer of verplaatsingen in de grootste kou makkelijker te maken. In de standaarduitrusting vinden we dan ook verwarmde handvatten en het QuickShifter-systeem om zonder de koppeling te kunnen schakelen en altijd te genieten van een vloeiende en dynamische ervaring.

Technologie

Tot de standaarduitrusting van de V100 Mandello S behoort ook het connectiviteitssysteem Moto Guzzi MIA: een technologie waarmee je jouw smartphone via Bluetooth kunt verbinden met de voertuigelektronica. Zo kun je samenvattende statistieken van elke rit oproepen, en beter berichten en muziekafspeellijsten beheren zonder ooit de handen van het stuur te halen.