V100 Mandello

Een nieuw hoofdstuk

rachtig, charismatisch en uitgerust met innovatieve technologie. Door het comfort van Touring-modellen te combineren met het karakter en de kracht van een echte Roadster begint met de V100 Mandello voor Moto Guzzi een nieuwe eeuw. Het is een makkelijk handelbare en extreem veelzijdige motor de belangrijke erfenis van de motorfietsen uit Mandello interpreteert met een tot in de kleinste details verfijnde esthetiek en een compromisloze rijervaring.

De prestaties

De Mandello is uitgerust met 115 PK en 105 NM bij 9500 tr/min. Het is elk moment klaar om de kracht los te laten in alle rijomstandigheden.

Om dit te kunnen bekomen heeft Moto Guzzi een gloednieuwe motor ontwikkeld. Het is nog steeds de traditionele V90 twin-cylinder, maar vloeistof gekoeld. Het heeft 1042 effectie CC met een double overhead camshaft.

Het chassis

De sportieve rijkarakteristiek wordt bereikt door een uitstekend chassis. Het zorgt voor een briljante handling en stabiliteit in elke situatie. Het is compact en eenvoudig te sturen.

Comfort

Een belangrijk aspect van de Mandello is de combinatie van kracht en comfort. Het heeft een ruim zadel met een actieve, maar relaxte rijdpostitie.