V7 Special edition

EEN ONVERZETTELIJKE PERSOONLIJKHEID

De V7 Stone Special Edition is ontworpen om de meest gedurfde, compromisloze Moto Guzzi-kenmerken te tonen. Alsof dat nog niet gedurfd genoeg was, heeft hij nu ook een Arrow-uitlaat, spiegels in Café Racer-stijl, een rode schokdemper en een verbluffend nieuwe, glanzend zwarte carrosserie. Kortom, de ultieme weerspiegeling van een blijvende passie voor motoren met de Mandello-arend.

Stijl

Het gebruikelijke matte kleurenpalet maakt plaats voor een glanzend Shining Black, met rode details op de benzinetank. Het agressieve en sportieve uiterlijk wordt nog benadrukt door het krachtige rood van de schokdemperveren en het contrasterende zadelstiksel dat exclusief is voor dit model, dat ook is voorzien van een Special Edition-badge op de stuurverhoger.

Design

Stuurspiegels geven de lijnen van de Moto Guzzi V7 Stone Special Edition een karakteristiek accent, terwijl andere opmerkelijke kenmerken een zwart geanodiseerde tankdop van massief aluminium zijn en een Moto Guzzi twin 850 met kopdeksels in een nieuwe grafietkleur en gasklephuisbeschermers eveneens van zwart geanodiseerd aluminium. 

Prestatie

Het no-nonsense, agressieve karakter van de Moto Guzzi V7 Stone Special Edition wordt nog eens onderstreept door de Arrow-uitlaat met zijn Moto Guzzi-uitlaatklemmen. De prestaties worden opgevoerd: het vermogen van dit machtige beest stijgt van 48 naar 49 kW (66,5 pk) bij 6700 t/min en het maximumkoppel stijgt van 73 naar 75 Nm bij 4900 t/min.