V85 TT 850

ONBELEMMERD RIJPLEZIER

Een eerbetoon aan het avontuur in de zuiverste zin van het woord. De nieuwe V85 TT is een voor elke reis ontworpen motorfiets waarin de laatste vernieuwingen, het geperfectioneerde comfort en grote historische erfgoed van Moto Guzzi samenkomen. Hij is stijlvol, solide, functioneel en levert moderne prestaties, nu met Euro 5-typegoedkeuring. 

De motor, comfort en ontwerp

De V85 TT is een essentiële, gebruiksvriendelijke en functionele motorfiets waarop ook de meest dagelijkse trip een heerlijk avontuur wordt. Onder zijn gebeeldhouwde lijn springt de luchtgekoelde dwarsgeplaatste 90° V-twin met OHV-klepbediening en twee kleppen per cilinder, trots en traditie van Moto Guzzi, onmiddellijk in het oog. De cilinderinhoud van 853 cc levert een maximumvermogen van 76 pk, met een indrukwekkend maximumkoppel van 82 Nm bij 5.000 tpm. Ook de iconische tank die met een recordcapaciteit van 23 liter garant staat voor meer dan 400 km aan nieuwe avonturen, ontbreekt niet.

De ergonomie en zitpositie bieden in elke situatie ideaal zicht, ook voor langere of zelfs rechtop staande rijders tijdens een offroad-excursie. Door de zithoogte van 830 mm vanaf de grond zet u de voeten comfortabel op de grond, mede dankzij het opmerkelijk compacte gebied eronder en het totale droge gewicht van 211 kg. Het resultaat is een ontspannen zithouding en perfecte controle over de motor, ook wanneer hij volledig beladen is.

De V85 TT komt met een ongelooflijke standaard offroad-uitrusting: handkappen, hoog voorspatbord, een uitlaatsysteem met geluiddemper en nog veel meer. Verder is er de full LED-verlichting en de fascinerende dubbele koplamp met DRL met verwijzing naar de Moto Guzzi-adelaar. Ook het achterlicht is full LED, een extra toets die het beeld oproept van krachtige jet-naverbranders tijdens het opstijgen.