V85 TT Centenario

Met de V85 TT CENTENARIO vieren we een 100 jaar oude droom. Een verlangen naar avontuur en vrijheid dat in de loop der jaren duizenden harten en motoren sneller heeft doen kloppen, en dat vandaag terugkeert met de kleuren en details van de iconische “Achtcilinder”.

Een model dat onmiddellijk opvalt dankzij het voorspatbord en, de zijpanelen die matgroen zijn, de matgrijze tank en het comfortabele bruine zadel. Een esthetiek die verder is verfraaid met een gouden versie van de adelaar uit Mandello en de 100-jarig jubileumsticker op het voorspatbord. Dit is ongetwijfeld het ultieme model voor wie elke dag weer wil genieten van de motorfiets van de eeuw.

Ontwerp, stijl & de motor

Wij vieren 100 jaar van beleefde emoties. De V85 TT CENTENARIO is met deze precieze bedoeling ontworpen door de beste technici van Mandello del Lario. Een model doordrenkt van de essentie van Moto Guzzi en fijn afgewerkt tot in het kleinste element en detail om de honger naar avontuur van elke Guzzi-rijder te stillen. Een unieke en speciale editie die alleen beschikbaar is in het jaar van het 100-jarige jubileum, voor de liefhebbers die niet de kans van hun leven willen missen.

De V85 TT CENTENARIO springt er onmiddellijk uit met zijn eenvoudige lijnen en verfijnde details. Zoals het logo op het voorspatbord dat het 100-jarig jubileum van Moto Guzzi viert, de royale grijze tank en het comfortabele bruine zadel. Hier zien we de adelaar uit Mandello in een exclusieve gouden versie, verder benadrukt door het groen van het voorspatbord en de zijpanelen. Een authentiek eerbetoon aan de legendarische “Achtcilinder”.

De traditie van Moto Guzzi is ook gebaseerd op constante innovatie, en de V85 TT CENTENARIO is daarop geen uitzondering. De motorfiets komt namelijk met de historische luchtgekoelde dwarsgeplaatste 90° V-twin die nu Euro 5 typegoedgekeurd is en een cilinderinhoud van 853 cc heeft. Een nieuw ontwerp voor nieuwe en onvergetelijke emoties, dankzij een maximumvermogen van 76 pk en een buitengewoon maximumkoppel van 82 Nm bij 5.000 tpm.