V85 TT Evocative

DE KLEUREN VAN DE VRIJHEID

De V85 TT is beschikbaar in twee speciale kleuren, allebei met opvallend rode frame- en vorkbeschermers. De “Giallo Mojave” -uitvoering schittert met de flamboyante (gele) kleur, die de V85 TT vanaf het prille begin typeert. Het “Rosso Uluru” (rood) is een vergelijkbare chromatische keuze, maar met een andere compositie, die met helder rood en parelwit de vormen van de fiets benadrukt. De kleurstellingen van de modellen mogen dan verschillen, ze zijn altijd perfect in het begeleiden van elke Guzzi-rijder op hun avonturen op en naast de weg.

Comfort, de motor & ontwerp

Beide kleurstellingen komen met de hoogwaardige Michelin Anakee Adventure-banden, voor meer grip bij de verschillende scenario’s en in het bijzonder tijdens het offroad-gebruik. Het nieuwe V85 TT-assortiment heeft nu vijf in plaats van drie verschillende rijmodi: Road, Rain, Offroad, Sport en Custom.

Niet alleen de kleuren laten het hart sneller kloppen, de nieuwe 850 cc Euro 5-motor is de krachtigste en meest efficiënte ooit gebouwd in de geschiedenis van dit model. Met zijn cilinderinhoud van 850 cc is het piekvermogen nu 13 pk hoger, dat is maar liefst 25% meer dan dat van de vorige generatie. Dit allemaal met het exclusieve tijdloze bouwschema van alle Moto Guzzi’s: de luchtgekoelde dwarsgeplaatste 90° V-twin.

U hoeft maar in het zadel van de V85 TT te klimmen om onmiddellijk de uitzonderlijke ergonomie van het model te ervaren. De coureurs en technici van Mandello del Lario hebben de zitpositie namelijk nog verder geperfectioneerd voor ideaal zicht in elke situatie, ook voor de langste rijders. Het eindresultaat is een ontspannen zithouding en – ook bij een volledige belading – perfecte controle over een motorfiets die net zo mooi is om naar te kijken als om op te rijden.