V85 TT Guardia d’Onore

De Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore is een eerbetoon aan 75 trotse jaren van loyaliteit, prestige en partnerschap aan het huis van Mandello.

Deze limited edition is voorzien van een speciale kleurstelling, extra accessoires die standaard worden meegeleverd en een verzamelkoffer.

Design

Van de Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore bestaan er slechts 1946 exemplaren. Waarom 1946? Want dat was het jaar dat het begin was van een duurzame samenwerking tussen de Mandello Eagle en het Reggimento Corazzieri of Cuirassiers Regiment, de beroemde erewachten van de Italiaanse president. Het was ook het jaar waarin de Italiaanse Republiek werd opgericht. Als eerbetoon aan 75 jaar van deze belangrijke samenwerking, heeft elke Guardia d’Onore V85 TT een uniek serienummer van 1 tot 1946 gegraveerd op de stuurkolom.

Stijl

De Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore maakt indruk met zijn combinatie van elegante zwarte kleurstelling en witte afbeeldingen op het voorspatbord, de brandstoftank, de zijpanelen en de voorruit. Dit is de gedurfde, gestroomlijnde look die presidentiĆ«le gezanten al 75 jaar flankeert. Nu kunt u ook zijn macht ervaren.

Comfort

De standaarduitrusting van de V85 TT Guardia d’Onore omvat een centrale standaard, motorbeschermingen, een grotere touring-voorruit en extra led-verlichting. Op verzoek kan hij worden uitgerust met een set zijtassen. Elke gelukkige eigenaar ontvangt ook een speciale map met een poststempel van de verzamelaar, die in 2021 door de Italiaanse regering is uitgegeven om de honderdste verjaardag van de Moto Guzzi te vieren.