V9 Bobber Centenario

100 JAAR LANG 100 % GELEEFD

Een kostbaar model om met een pittig en vastberaden karakter het 100-jarige jubileum van het nobele adelaarsmerk te vieren. Net als voor de V7 Stone en de V85 TT, kozen we voor de V9 BOBBER CENTENARIO voor een kleurenselectie die de legendarische “Achtcilinder” oproept, in combinatie met een ultramoderne en nu nog krachtiger en efficiëntere dwarsgeplaatste V-twin.

Motor, stijl & design

De V9 BOBBER CENTENARIO combineert geweldige traditie met diepgaande innovatie: de nieuwe 850 cc Euro 5-motor Een ongelooflijke dwarsgeplaatste luchtgekoelde 90° V-twin, met verbeterde prestaties en algehele efficiëntie, klaar om bij 6800 tpm tot 65 pk te leveren. Ook het maximumkoppel is aanzienlijk hoger en bereikt nu een indrukwekkende 73 Nm bij 5000 tpm, met meer dan 80% van het koppel al beschikbaar bij 3000 tpm.

De nieuwe V9 BOBBER CENTENARIO onderscheidt zich door zijn unieke en verfijnde details. Te beginnen met het logo op de zijkant dat, onder een bruin zadel het eeuwfeest van Moto Guzzi viert. De brandstoftank is matgrijs en voorzien van een kostbare gouden adelaar. De zijpanelen en het voorspatbord zijn daarnaast groen, een kleur die verwijst naar de bekende “Achtcilinder”.

Sommige treinen komen maar één keer voorbij. Dit geldt ook voor sommige motorfietsen. De V9 BOBBER CENTENARIO is een unieke kans, ontworpen door de beste technici van Mandello del Lario. Een Moto Guzzi die tot in elk detail is afgewerkt en die u verre reizen laat maken, zowel met de fantasie als met zijn machtige 850 cc-motor. Een speciale editie die alleen in het jaar van het 100-jarige jubileum beschikbaar is en alleen voor de liefhebbers die niet de kans van hun leven willen missen.