V9 Roamer 850

Een motorfiets ontworpen om lang mee te gaan en geschiedenis te schrijven. De V9 ROAMER combineert een klassieke en solide stijl met hoogwaardige afwerkingen die de architectuur van de nieuwe 850 cc tweecilindermotor onderstrepen. Veelzijdig, comfortabel en elegant, een waar feest voor iedereen die ernaar kijkt of erop rijdt. De iconische stijl gaat vergezeld van innovaties die hem ook toegankelijk maken voor minder ervaren rijders, zoals tweekanaals ABS en de bekende Moto Guzzi Traction Control. Het is een pure en eenvoudige motor, gemodelleerd door een lange traditie en die elke rijder weet te beroeren.

Motor, comfort & technologie

De gelukkige traditie van Moto Guzzi om het totaalgewicht tot een minimum te beperken, wordt vandaag voortgezet. Samen met de uitstekende karakteristieken van het frame en de nieuwe 850cc-tweecilindermotor, zorgt het lichte gewicht van de V9 ROAMER voor ongekende feeling en wendbaarheid. Mede dankzij de zorgvuldig ontworpen ergonomische driehoek en het zadel dat een brede en comfortabele zithouding garandeert laat hij zich gemakkelijk besturen om u van elke vlucht uit de stad te laten genieten.

In het zadel van de V9 ROAMER is plezier gegarandeerd. De ergonomie is zorgvuldig ontworpen voor een altijd actieve en ontspannen zithouding, ideaal voor een optimale benutting van de motorkwaliteiten en voor altijd voldoende ruimte, ook voor lange rijders. De rijder en duopassagier genieten van een lang en comfortabel, dikgevuld zadel dat is verfraaid met het fijngestikte Moto Guzzi-logo.

Geheel in overeenstemming met de stijl van de V9 ROAMER heeft het multifunctionele dashboard een enkele ronde teller. De kilometerteller is analoog, terwijl alle andere informatie in de digitale box wordt bewaard: kilometerteller, reistijd, brandstofverbruik, buitentemperatuur, gemiddelde snelheid, door rijder instelbare minimum- en maximumtoerentallen en nog veel meer.