V9 Bobber 850

Innovatief, agressief en onweerstaanbaar. De V9 BOBBER heeft een sterke persoonlijkheid en een uitstraling die de essentie is van de stijl van Moto Guzzi. De puurheid van het ontwerp komt nu tot uiting in de cardanaandrijving, het stalen frame en de indrukwekkende banden die gemonteerd zijn te bewonderen. Het is een met de grootst mogelijke aandacht gebouwd meesterwerk met uitgebreid gebruik van edele materialen als staal en aluminium voor een frame dat er de stabiliteit en wegligging van verbetert. Een kunstwerk ter ere van alle motorrijders die adembenemende bochten op de weg en rondingen op hun motor zoeken.

Design, comfort & stijl

Voor de V9 BOBBER kozen de beste technici uitsluitend materiaal van topkwaliteit. Een motorfiets met een essentieel design, nieuwe aluminium zijpanelen en een solide, stalen tank. Hij wordt omhuld door een mat total black dat het stuur, de 16 inch wielen, de uitlaat, spatborden en de nu lichtgewicht aluminium zijpanelen omvat. Ook de rijdervoetsteunen zijn van aluminium en nu met trillingsdempende rubber steunen.

De nieuwe buddyseat heeft een verwijderbaar duopassagiersgedeelte om de V9 BOBBER om te bouwen tot een indrukwekkende eenzitter. Met een minieme zadelhoogte van slechts 785 mm en een luttel totaalgewicht van 210 kg in rijklare toestand heeft u een goed idee van de controle en het rijplezier dat de V9 BOBBER kan bieden. Ook het chassis is verder verfijnd om ook op drukke wegen of smalle weggetjes van een stabiele wegligging verzekerd te zijn.

De V9 BOBBER heeft nu full LED-verlichting en een ongelooflijke DRL-koplamp waarin de vorm van de adelaar staat afgetekend. Op de V9 BOBBER zien we ook een nieuw volledig digitaal dashboard en een vernieuwd zadel met verbeterde ergonomie. Het eindresultaat is een unieke stijl die de geweldige geschiedenis van Moto Guzzi samenbrengt met een sportief model dat al het comfort van de nieuwste techniek biedt.